Yessence
The Work
droomwerk
pelgrimstocht
profiel
contact
Flowspiraal
Dromen beschouw ik als boodschappen uit mijn onderbewuste, die op maat gesneden adviezen voor mijn persoonlijke ontwikkeling bevatten. Ze bieden me ook een breder perspectief op belangrijke keuzes die ik in mijn leven kan maken.

Al doende leerde ik om de symbolische taal van mijn dromen steeds beter te verstaan. En later bleek het begrijpen van symbooltaal voor mij essentieel om vanuit mijn waakbewustzijn synchroniciteit te kunnen zien en gebruiken.

Als ik meer aandacht aan mijn dromen besteed, laten ze zich ook beter vangen. Ieder mens heeft meerdere dromen per nacht, maar we herinneren ze ons heel vaak niet omdat we er niet in getraind zijn ze te pakken te krijgen.

Al heel lang houd ik droomdagboeken bij om mijn dromen vast te leggen. Daar heb ik veel van geleerd. Droomwoordenboeken kunnen je wel een eindje op weg helpen, maar het gaat er om je eigen symbolische taal te leren verstaan.
 
Droomcoaching per telefoon of per Skype. De eerste sessie is gratis. Mijn Skype naam is monique.dankers
Waarom met Monique?
 
Het vangen van dromen gebeurt op de grens tussen slapen en waken.
Info over de conferentie en de Vereniging voor Studie van Dromen
Wil je meer uit je dromen halen?
De boodschap van je eigen onderbewuste beter leren verstaan en begrijpen?  Dat kan door droomcoaching. Je kunt een afspraak met me maken om mijn droomcoaching een keer uit te proberen.
De introductieprijs is 35,- voor een sessie van 1,5 uur.
home
blog
Van 2428 juni 2016 vindt een internationale droomconferentie plaats in de abdij van Rolduc in Kerkrade, georganiseerd door de International Association for the Study of Dreams (IASD).
Deze jaarlijkse conferentie is een 5-daags evenement met panels, symposia, lezingen en workshops van zon 120 presentatoren uit ca. 20 landen, meestal bijgewoond door zon 300 400 deelnemers.
Monique geeft er een Engelstalige  workshop droom inquiry met The Work van Byron Katie.